top of page

Dental Expo 2022

Van 27 - 29 oktober stond ik met mijn boek Please, have a seat in stand D126. In een vrolijke sfeer maakte een groot publiek uit de tandheelkunde wereld voor het eerste kennis met de ondersteuning van Please have a seat bij English in Dental Care. Passanten bleven staan bij de banner en al lezend groeide dan het besef: 'Hoe doe ik dat eigenlijk in mijn praktijk?' en 'Redt mijn medewerker zich wel of is wat praktische ondersteuning welkom'?Van studenten tandheelkunde tot tandartsassistenten in opleiding, van mondhygiënisten tot tandartsen: allen waren blij verrast met de ondersteuning van Please, have a seat! Eén boek in de praktijk maakt al het verschil voor optimale, professionele communicatie in het Engels.Een stap vooruit in de vakmatige Engelstalige communicate in de mondzorg!6 weergaven
bottom of page