top of page

Dental Expo 2022

Van 27 - 29 oktober stond ik met mijn boek Please, have a seat in stand D126. In een vrolijke sfeer maakte een groot publiek uit de tandheelkunde wereld voor het eerste kennis met de ondersteuning van Please have a seat bij English in Dental Care. Passanten bleven staan bij de banner en al lezend groeide dan het besef: 'Hoe doe ik dat eigenlijk in mijn praktijk?' en 'Redt mijn medewerker zich wel of is wat praktische ondersteuning welkom'?Van studenten tandheelkunde tot tandartsassistenten in opleiding, van mondhygiënisten tot tandartsen: allen waren blij verrast met de ondersteuning van Please, have a seat! Eén boek in de praktijk maakt al het verschil voor optimale, professionele communicatie in het Engels.Een stap vooruit in de vakmatige Engelstalige communicate in de mondzorg!6 weergaven

Comentários


bottom of page